Zelfs de almachtige Wijzen heeft geen controle

ver van de landen Vokalia en Consonantia, daar wonen de blinde teksten. Gescheiden wonen ze in Bookmarksgrove pal aan de kust van de Semantiek, een grote taaloceaan. Een kleine rivier genaamd Duden stroomt langs hun plaats en voorziet het van de nodige regelialia.

ver van de landen Vokalia en Consonantia, daar wonen de blinde teksten. Gescheiden wonen ze in Bookmarksgrove pal aan de kust van de Semantiek, een grote taaloceaan. Een kleine rivier genaamd Duden stroomt langs hun plaats en voorziet het van de nodige regelialia. Gescheiden wonen ze in Bookmarksgrove pal aan de kust van de Semantiek, een grote taaloceaan. Een kleine rivier genaamd Duden stroomt langs hun plaats en voorziet het van de nodige regelialia. Het is een paradijselijk land, waar geroosterde delen van zinnen je in de mond vliegen. ver van de landen Vokalia en Consonantia, wonen daar de blinde teksten. Gescheiden wonen ze in Bookmarksgrove pal aan de kust van de Semantiek, een grote taaloceaan.

De grote Oxmox

raadde haar af dat te doen, omdat er duizenden slechte komma's, wilde vraagtekens en slinkse semikoli waren, maar de Kleine Blinde Tekst luisterde niet. Ze pakte haar zeven versalia, stopte haar initiaal in de riem en maakte zich op weg. Zelfs de almachtige Wijzer heeft geen vat op de blinde teksten het is een bijna onorthografisch leven Op een dag echter besloot een kleine regel blinde tekst met de naam Lorem Ipsum te vertrekken naar de verre Wereld van Grammatica.

ver van de landen Vokalia en Consonantia, daar wonen de blinde teksten. Gescheiden wonen ze in Bookmarksgrove pal aan de kust van de Semantiek, een grote taaloceaan. Een kleine rivier genaamd Duden stroomt langs hun plaats en voorziet het van de nodige regelialia. Gescheiden wonen ze in Bookmarksgrove pal aan de kust van de Semantiek, een grote taaloceaan. Een kleine rivier genaamd Duden stroomt langs hun plaats en voorziet het van de nodige regelialia. Het is een paradijselijk land, waar geroosterde zinsdelen je in de mond vliegen.

Laat een reactie achter